Reisinformatie

Vakanties naar Indonesia is goud waard , Indonesie is een land van multi cultie, met meer dan 13.677 eilanden en met 366 groepen mensen en spreken 250 taalen met taalloze dialecten. meerdenheid van 250 mijloen inwooners en 60% daar van wonen op Java. Jakarta hoofdstad van Indonesia is echt wereld stad. Reisen door Java eiland met meer dan 1000 km lengte met breede ongeveer 200 km is echt de moeite waard. van west Java naar oost Java is altijd anders te zien. west Java met veel vulkanen, midden Java met mooi wereld erfgoed Borobudur en Prambanan temple, oost Java met alle machtig prachtige panorama van Bromo vulkaan en Blue fire ( koud vuur ) crater meer van ijen . Dat gaat mensen nooit spijt van maken na bezoeken naar Java eiland.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vliegen

Deze Reisinformatie is slechts bestemd voor reiziger die willen gaan reizen als volgt:

Sumatra Overland tour 9 dagen  en Sumatra Java Bali Overland tour 22 dagen

U kunt Uw eigen vluchten vanuit Nederland zelf gaan boeken en vliegen met Garuda Indonesian Airways, vlucht GA 89 vertrekt om 15:45 uur vanuit Schiphol en aakomen om 11:05 uur een dag later in de internationale luchthaven Soekarno Hatta in Jakarta en voortgezet met de vlucht GA 190 naar Medan (de ticket voor deze vlucht direct boeken in Nederland) en via transit balie van Jakarta naar Kualanamu Medan om 15:05 uur en komen aan op de luchthaven van Medan om 17:30 uur dezelfde dag.

Voor de terug vlucht naar Nederland kunt U vliegtickets Garuda Indonesian Airways in  Nederland te bestellen en vliegen via Denpasar Bali naar Jakarta luchthaven en overstappen naar de internationale vlucht naar Amsterdam.

De reis

-Dagelijks Ontbijt is inbegrepen, ofwel Continentaal of American buffet
-Kamers Zijn uitgerust met airco of ventilator met een eigen badkamer met douche
-Niet Alle hotels zal de televisie te bieden in de kamer
-verplichte Kerstmis of Nieuwjaar diner kan worden toegepast voor alle hotels
-Peak Seizoen toeslag tijdens 25 december –  5 januari @ Euro.19,- nett /k /n
-Hoog Seizoen toeslag tijdens 1 juli – 31 augustus @ Euro.14,- nett / k /n