Bali liefdes eiland vakanties

BALI KORT BEZOEK MAAR COMPLEET

4 dagen en 3 nachten

Dag 1.

Vertrek van uit Uw hotel in Bali en uw eesrte bezoek is naar een culturele en filosofie dans voorsteling bijwonnen welk in deze dans bewaard een magische verhalen en begeleid door de gamelan muziek instrumenten daarna naar de Batuan dorp voor een Balinese woonerf te zien en vervolgens een bezoekje naar de waterval in Ubud regio.

Volgende bestemming is de Kertha Gosa in Klungkung gebouwd in de vroege 18e eeuw Kertha Gosa betekent “de plaats waar de koning zijn bediening ontmoet om de kwestie van Bali rechtvaardigheid te bespreken” en op de plafond bedekt met poppenschilderijen. De schilderijen illustreren de zaak die wordt berecht en wat voor soort straf zal worden ontvangen als men een fout heeft gemaakt.

De volgende bezoekje is de heilige vleermuis grot tempel de Goa Lawah. De Goa Lawah tempel is in de 11e eeuw gebouwd en in de grot van de tempel hangen vleermuizen en is heilig beschouwd.

De laatste stop van de dag is in de authentieke hindoe Balinese dorpje Tenganan stond bij antropologen bekend als een van de meest afgelegen samenlevingen van de archipel. Tenganan door zijn unieke Bali Aga-cultuur die nog steeds vasthoudt aan de originele tradities, ceremonies en regels van het oude Balinese, en zijn unieke dorpsindeling en architectuur. Het staat bekend om zijn Gamelan-selectiemuziek en geringsing magische dubbel ikat-textiel.

Overnachting in Candidasa.

 

Dag 2.

Ontdekking reis van de Balinese historie en cuturele in oost regio van Bali en de eerste bezoekje naar de Tirta Gangga water paleis park die gebouwd was in 1948 en Tirta Gangga betekent letterlijk water uit de Ganges rivier en het is een plek van enige eerbied voor de hindoe-Balinezen door de Raja van Karangasem, Anak Agung Agung Anglurah Ketut Karangasem. Het is echter de naam die veel wordt gebruikt om te verwijzen naar het algemene gebied dat het waterpaleis en de weelderige landelijke gebieden omvat maar werd bijna volledig verwoest door de uitbarsting van de vulkaan Agung in 1963.

De volgende belangrijkste ontdekking is de centrale Hindoes tempel Besakih welk tevens benoemd als de moeder tempel van de Balinees is de grootste tempel complex bestaat van uit 46 tempels en is een bezoekje waard.

De dag wordt verder gebracht naar een zeer schitterend mooie panorama van de active Batur vulkaan de 1.717 m bdz en tevens de mooie uitzicht van Batur meer als de grootste meer van Bali.

Vervolgens verder rijden langs de voormalige hoofdstad van de provincie Bali de stad Singaraja welk betekent leeuwkoning en de reis eindigde in stad Lovina beach.

Overnachting in Lovina.

 

 

 

Dag 3.

Lovina een dag vrij maar er is een goede mogelijkheden naar een zeer bijzondere activiteiten te doen tijdens uw verblijf in Lovina is snorkeling naar de Menjangan eiland in Pemuteran waar u kunt een ontdekking doen maken naar de mooiste onderzee wereld collecties van Bali eiland ( optioneel ).

De andere keuze is bekijken de dofijnen zien zwemmen in zee met vroeg opstaan voor een prive boot te bereiken en daarna keert u terug in hotel voor ontbijt en verder een bezoekje doen naar de Buddhistische klooster met vervolgens zwemmen in de warmaterbron welk bevat zwavel en jodium en nog heelveel andere mineralen. Neem uw zwemgerief mee.

De rest van de dag is in uw beschikking.

Overnachting in Lovina

 

Dag 04.

Na het ontbijt rijden we eerst naar de traditioneel fruitmarkt en hierna een bezoekje brengen naar de Ulundanu Beratan tempel is gewijd aan de godin Danu, de godin van het water.

De hoogtepunt van de reis van vandaag is een bezoekje doen aan Jatiluwih rijstvelden welk door de Unesco beschouwt als een van de wereld erfgoed van Bali, en u kunt de wandelingen doen langs de rijstplanten.

Verder brengen we u terug naar u vaste hotel van uw verblijfs in zuid Bali en is het einde van uw schitterende ontdekking rondreis in Bali met Indonesie Nederland direct.

 

 Inclusief :

– Entreegelden zoals benoemd op de programma

– Hotel een overnachting in Candidasa beach (twin sharing kamer)

– Hotel twee overnachtingen in Lovina beach (twin sharing kamer)

– Dolfijn spot tochten

– Mineraal water

– Gids nederlands sprekend

– Auto AC en chauffeur

 

Exclusief :

– Persoonlijke uitgave

– Optioneel programma

– Donaties

– Fooien

 

Prijs : E.285,- p.p

Direct Whatsapp : +628176037216

henrieharsono@gmail.com