Bali Schitterend Cultuur Roundtrip vakanties 9 Dagen

TOUR 3     Bali Schitterend Cultuur Roundtrip Vakanties 9 Dagen

Dag 1. Ubud (o)
Ophaal service en direct transfer naar Uw hotel in Ubud als de centra van kunst en cultuur van Bali. Overnachting in D’ Bulakan boutique resort Ubud. (www.bulakanboutiqueresortubud.com/)

Dag 2. en 3 Ubud (o)
U kunt heelveel optionele keuze van maken tijdens Uw twee dagen van verblijf in Ubud en overleg met Uw reisleider aan o.a Rafting in een spectaculaire rivier Telagawaja, Prive fietstoch, Cooking class, Ubud stadstour. (vervoer en gids is op eigenrekening)

Dag 4. Ubud – Munduk dorp (o)
Vertrek van uituw hotel en begin een Bali cultuur roundtrip met een bezoekje naar Tanah Lot tempel en vervolgens rijden richting de Jatiluwih rijstterassen welk dit was sinds jaaren bescherm door de Unesco en een lunch pause onderweg waar u kunt genieten de silvervliesrijst en een korte wandelingen langs de mooiste rijstvelden van Indonesia daarna naar Bratanmeer voor de Ulun Danu temple in het meer bij Bedugul en verder rijden naar Munduk dorp hoog gelegen gebied natuurverblijfs voor onze overnachting. Overnachting in PuriLumbung cottages. (http://www.purilumbung.com)

Dag 5. Munduk – Pemuteran strand (o)
‘S morgens een keuze van een bezoekje naar de waterval of een dorp trekking langs de dessa Munduk (begeleid door de local gids) waar u kun een contact maken met de berg bevolking. En in de middag verder rijden naar Pemuteran strand met een stop bij de Pulaki temple waar bewaard een deel geschiedenis van het begin van de Hiduisme geloof op Bali eiland. Overnachting in AdiAssri beach resorts. (http://adiassribeachresorts.com)

Dag 6. Pemuteran strand (o)
Een dag special te besteden voor snorkelen of duiken (optioneel). Overnachting in AdiAssri beach resorts Pemuteran.

Dag 7. Pemuteran – Lovina strand (o)
‘S morgens bezoek natuurreservat van West Bali (optioneel) en vervolgens verder rijden naar Lovina met een stop bij Budhistische clooster.Overnachting in Aneka lovina Villas & Spa beach hotel.(http://anekalovinabali.com/)

Dag 8. Lovina strand – Candidasa strand (o)
Vroeg in de ochtend (optioneel) zien dolfijnen in zee swemmen en terugkeren naar de hotel voor ontbijt. Daarna vertrekken richting oost Bali naar Candidasa met onderweg een stop naar Kintamani welk betekent een liefdegevoel en een prachtig vukaan uitzicht van de spectaculaire kratermeer van vulkaan Batur waardaar wonnen nog steeds de oorspronkelijke inwonners van Bali eiland en de moeder tempel Besakih (eigenrekening). Overnachting in Ashyana Candidasa.( www.ashyanacandidasa.com)

Dag 9. Transfer (o)

Transfer naar Uw volgende keuze van verblijfs of verder door naar Lombok de Gili eilanden of naar vliegveld en het einde van Bali schitterend roundtrip met Indonesia Nederland Direct!

 

Goed om te weten

  • Het valt aan te raden om voldoende contant geld op te nemen gedurende de reis voor eigen consumptie. Pinautomaten worden aangegeven met de borden ATM.
  • Tempels en veel andere bezienswaardigheden in Java en Bali worden als heilig beschouwd. Respecteer de gebruiken en bedek Uw schouders en benen als U die plaats betreed
  • Indien U wilt verlengen van verblijfs, betaalt u aanvraagkosten E.10,-/ boeking
  • Mogelijk tijdens hoogseizoen de hotel veranderd naar iets dergelijke hotel
  • Mede door technische en of organisatorische redenen, kan de volgorde van onze programma en of onze route worden afgeweken
  • Het slagen van een reis is zeer afhankelijk op de sfeer binnen het reis gezelschap en U bent hierin mede verantwoordelijk.  Zorg dat U op de afgesproken tijd en plaats bent. Prettige Indonesie Nederland Direct reis !

Prijzen zijn inclusief:

– 6 overnachtingen in een toeristen hotel zoals vermeld.
– Ontbijt.
– Mineral water aan board tijdens de uitstapen.
– Alle genoemde transfers zijn inbegrepen.
– Auto met chauffeur en Nederlandstalige ervaren reisleiding.
– Bus/minibus met airco en chauffeur. (group rondreis vanaf minimal 6 personen)

Prijzen zijn exclusief:

– Persoonlijke uitgave (laundry,fooien,telefooneren,enz)
– Optioneel beschreven excursies.
– Alle Entree gelden.
– Lunch en diner.
– Tickets voor international vlucht.

Fooienstelsel:

Voor de prive auto en de groupreis de reisleider zullen een fooien pot verzamelen voor de gedurende reis E.2 ,-per person/dag, de trip is 7 dagen. Hiervoor berekenen wij U E.14 per person. De fooien verdelen wij naar de koffer jongen van hotels,restaurants,extra parker gelden,donaties enz. Fooien (ca.3,50 euro per person per dag voor de reisleider en ca.2,50 per person per dag voor de chauffeur en een extratje aan de busboy voor de groupreis).

Betaling

– De betaling moet worden overgemaakt 4 weken voor de aankomst
– Annulering binnen 2 – 3 weken voor de ankomst kost 50%
– Annulering 1 week voor de ankomst kost 75%
– Annulering minder dan 1 week voor de ankomst kost 100%

Registratie

Registratie van de deelnemers dient U 60 dagen voor vertrek aanmelden en het aantal deelnemers zal 30dagen later bekend worden gemaakt of de reis wel doorgaan en de betaling dient U uiterlijk 30 dagen voor vertrekworden voltooid.

Verplichte Nieuwjaar diner kan worden toegepast voor alle hotels
Hoogseizoen toeslag tijdens de 25 december – 5 januari.Euro 19,-/net /k /n
Hoogseizoen toeslag tijdens de 1 juli-31 augustus. Euro 14,-/net /k/n

Vertrek data
op aanvraag

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *