Java – Bali highlites Overland tour 12 dagen met prive auto

TOUR 2

Java – Bali highlites Overland tour 12 dagen met prive auto

Dag 01 Aankomst in Jakarta Airport

Ophaal service door onzevertegenwordiger in de luchthaven Soekarno Hatta Jakarta.Transfer naar het hotel voor overnachting. Overnachting in Santika premier hotel in Jakarta. (http://www.santika.com/id/indonesia/jakarta/hotel-santika-premiere-hayam-wuruk/)

Dag 02 Jakarta (o)

Een hele dag Jakarta vrij tebesteden door de stad, u kunt lopen naar de Oud Batavia stad het was de miniatuur van Amsterdam, een Nederlandse stadhuis gebouwd door Nederland een copy van het paleis Dam vastgelegd. Museum Fatahilah, vroeger gebruikt als gerechtsgebouw en het stadhuis kantoor en nu dient als een museum en binnen in bewaard de collectie van antiek uit de Nederlandse koloniale tijd. In de buurt zijn er Museum Bahari/ Maritiem en dan verder lopen naar Sunda Kelapa haven, het was eens erg belangrijk en veel bezocht door handelaren uit de hele wereld tijdens de Nederlandse koloniale tijd. Auto vervoer is niet beschikbaar.

Dag 03 Jakarta – Bandung (o)

Na het ontbijt, reizen we naar Bandung met een stop in Bogor en is te bezoeken Bogor Botanical Garden. De Bogor botanische tuin herbergt meer dan 15.000 soorten bomen en planten en meer dan 100 soorten tropische orchideeën. Daarna verder rijden naar Bandung via de snelweg en na aankomst in Bandung eventueel lunch onderweg daarna een bezoek naar kinderen music show (traditionele bamboe instrument) prestaties bij Saung Angklung Udjo. (optionele excursies) Overnachting in Sukajadi hotel. (http://sukajadihotel.com/)

Dag 04 Bandung (o)

Een hele dag rond de Bandung stad in uw programma en de mogelijkheden zijn er een wandeling in de Azië Afrika straat Bandung (vroeger de grote Postweg, erfgoed) , tijdens wandeling door de Azië-Afrika straten vindt u vele koloniale gebouwen uit the’Dutch’periode te zien. Het oude gebouw heeft een karakteristieke, namelijk de art deco-stijl. Een van de marionet maker Mr.Ruchiyat, U kunt ook een bezoekje doen op hun werkplek, vervaardigd poppen. Ze zijn zeer selectief met het gebruiken van hout kwaliteit, kleurstoffen en kleding die zijn afgestemd op elk teken van de marionet materialen te kiezen. Coffee Factory “Aroma” dit is een oude koffie fabriek die meer dan 85 jaar oud, maar nog steeds produceert koffie, op dezelfde manier. De kwaliteit van de koffie is echt beroemd, heeft een zeer heerlijke smaak, en verkocht tegen een relatief goedkope prijs. Let op: Onze auto zal het hotel ’s avond verlaten met onze koffer. Deze tour beschikbaar alleen bus vervoer. Overnachting in Bandung.

Dag 05 Bandung – Yogyakarta (o)

Vandaag zullen we een lokale vervoer (eigen rekening) gebruiken om het station te bereiken en deze ochtend hebben we een Java-trein excursie tot Yogyakarta en we zullen passeren de Preanger gebieden die landschap van rijstterrassen biedt. Let op: alvast doorgeven en afrekenen aan de chauffeurvoordiegenen die de Borobudur en Prambanan temple willen bezoeken en het is verplicht vooraf de entree te reserveren. Overnachting in The 101 hotel Yogyakarta. (http://the101hotels.com/yogyakartatugu)

Dag 06 Yogyakarta

In de ochtend bezoek zilversmid op Mungkid dan verder naar de tempel Borobudur een boeddhistische monument en wordt beschouwd als een van de zeven wereldwonderen en de Prambanan tempel is de negende eeuw hindoeístische tempelcomplex in Yogyakarta, Indonesië, gewijd aan Trimurti, de uitdrukking van God als de Schepper (Brahma), de Onderhouder (Vishnu) en de Destroyer (Shiva). en ’s middags terug naar het hotel.

En in de avond kunt u zien Ramayana ballet dans en deze voorstelling is zo mooi, bewonderen en het is moeilijk te vergelijken. Deze uitvoering is in staat om diverse Javaanse kunsten zoals dans, drama en muziek te verenigen op een podium de Ramayana verhaal, een legendarische epos geschreven door Walmiki in Sanskriet te presenteren (optioneel). Deze tour beschikbaar alleen vervoer. Overnachting in Yogyakarta.

Dag 07 Yogyakarta tour (o)

Bezoek batik atelier, Sultan paleis en lokale leder kunstproductie dan terug naar het hotel en de rest van de dag is vrij te besteden. Let op: Onze bus zal het hotel te verlaten ’s nachts met onze koffer. Deze tour beschikbaar alleen vervoer. Overnachting in Yogyakarta

Dag 8 Yogyakarta – Malang (o)

Deze dag reizen we naar Oost-Java met de trein tot Malang stad van Oost-Java, die bekend staat als Bandung van Oost-Java, de stad die gebouwd was door de heer W Thomas Karsten. Bromo zonsopgang tour zal worden begonnen om middernacht (optioneel vervoer en tour) met onderweg overstappen naareen Jeep 4 x 4 en per paard (optioneel) de Bromo vulkaan bezoeken. Dit apocalyptische-achtige ervaring zal rijkelijk beloont de inspanningen van stijgende trip voor zonsopgang. Terug naar het hotel rond om na de lunch tijd. Overnachting in Atria hotel.(http://atriahotel-malang.com/promotions#1)

Dag 09 Malang (o)
Een dag vrij te besteden. Overnachting in Malang.(Deze dag is bus vervoer beschikbaar)
Dag 10 Malang – Kalibaru (o)
Na het ontbijt in het hotel onze reis voortzetten naar Kalibaru, een klein dorp met mooie en verschillende soorten plantage. Bij aankomst in Kalibaru een optionele tour bezoek plantage van koffie, cacao, vanille en vele anderen en kijk naar mensen die palmsuiker gaan maken en er wonen ook weeskinderen en deze kinderen zullen voor ons dans vertonen als de afscheid dag van het eiland Java. Overnachting in het Kalibaru Cottages. (http://kalibarucottages.com/)
Dag 11 Kalibaru – Pemuteran strand noord van Bali (o)
Rijden naar Ketapang haven en de overtocht per veerboot naar Gilimanuk de haven van Bali. Aankomst in Bali en direct naar Pemuteran strand. Einde van rondleidingen. Afscheid van onze begeleiding Java overland team van Indonesia Nederland direct. Overnachting in Adi Assri Beach Hotel Pemuteran. (http://adiassribeachresorts.com/)
Dag 12 Pemuteran strand Bali (o)
Een hele dag vrij te besteden. De volgende bestemming is op uw eigen verzoek van verblijfs .(volgende verblijfs is op uw eigen keuze en vervoer is op eigen rekening).
Prijzen zijn inclusief:
– Overnachting in goede hotels in:
– Jakarta Santika Premier hotel
– Bandung Sukajadi hotel
– Yogyakarta the 101 hotel/iets dergelijks
– Malang Atria Hotel/iets dergelijks
– Kalibaru Hotel Kalibaru cottages
– Pemuteran Adi Assri beach hotel
– Prive auto met airco
– Prive chauffeur Nederlands/ Engels sprekend
– Ontbijt (o)
– Trein tickets van Bandung naar Yogyakarta
– Trein tickets van Yogyakarta naar Malang
– Ferry van en naar Bali
Prijzen zijn exclusief:
– Persoonlijke uitgave (laundry, fooien, telefoneren enz)
– Alle entrée gelden
– Optioneel beschreven excursies
– Reisleider
– Local gids
– Lunch en diner
– Taxi van Bandung hotel naar trein station
– Taxi van Yogya hotel naar trein station
– Tickets voor de international vlucht
Fooienstelsel
– De fooien verdelen wij o.a naar de koffer jongens van de hotels, toll en extra parkeer gelden, donaties enz. Deze Fooienpot is uitgezonderd voor de chauffeur. Hiervoor berekenen wij U E.50,- per persoon voor de hele reis op Java en Bali. – De contant geld voor de entrée gelden en de fooien kunnen aan de chauffeur laten overhandigen en organiseren.
Goed om te weten
– Het valt aan te raden om voldoende contant geld op te nemen gedurende de reis voor eigen consumptie. Pinautomaten worden aangegeven met de borden ATM
– Tempels en veel andere bezienswaardigheden in Java en Bali worden als heilig beschouwd. Respecteer de gebruiken en bedek Uw schouders en benen als U die plaats betreed
– Indien U wilt verlengen van verblijfs, betaalt u aanvraagkosten E.10,-/ boeking
– Mede door technische en of organisatorische redenen, kan de volgorde van onze programma en of onze route worden afgeweken
– Het slagen van een reis is zeer afhankelijk op de sfeer binnen het reis gezelschap en U bent hierin mede verantwoordelijk. Zorg dat U op de afgesproken tijd en plaats bent. Prettige Indonesie Direct reis!
Betaling– De betaling moet worden overgemaakt 4 weken voor de aankomst
– Annulering binnen 2 – 3 weken voor de ankomst kost 50%
– Cancellation within this week 2-4 weeks before arrival will be charged 50%
– Annulering 1 week voor de ankomst kost 75%
– Annulering minder dan 1 week voor de ankomst kost 100%
RegistratieRegistratie van de deelnemers dient U 60 dagen voor vertrek aanmelden
Vertrekdata
Op aanvraag

5 thoughts on “Java – Bali highlites Overland tour 12 dagen met prive auto”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *